Här hittar du totalt 16 bäddar fördelat på 7 rum. Alla med egen dusch/wc och tv. Vissa av rummen har också ett trinettkök. 2018 stod ”Ladan” klar med två nya dubbelrum och nytt frukostrum. Vi strävar efter att du ska trivas i rummet och känna dig välkommen. Vi hoppas att besöket hos oss ger mersmak för Sälenfjällen med omnejd och att du återkommer.

Avresestädning ingår i alla rum men du tömmer själv sopor och diskar. Samtliga rum har fritt Wifi.

Previous slide
Next slide

Dubbelrum med pentry

Bo riktigt bra i något av våra dubbelrum med pentry. Alla dubbelrum har egen dusch/wc, LED-TV, bäddad dubbelsäng samt sittplats. Gemensam tillgång till terass och vallabod. Rök- och djurfritt boende. Avresestäd ingår men ni tömmer själva sopor och diskar.

Dubbelrum standard

Bo riktigt bra i något av våra dubbelrum. Alla dubbelrum har egen dusch/wc, LED-TV, bäddad delbar dubbelsäng samt sittplats. Gemensam tillgång till terass och vallabod. Rök- och djurfritt boende.

Previous slide
Next slide

Familjerum

Lägenhet för upp till fyra personer. Allrum med trinettkök, matplats, TV, bäddad dubbelsäng, ett sovrum med en våningssäng, dusch/wc. Utsikt mot Västerdalälven och Hemfjället. Tillgång till gemensam vallabod och terrass. Rök- och djurfritt. Avresestäd ingår men ni tömmer själva sopor och diskar.

Previous slide
Next slide

Enkelrum

I vårt mysiga enkelrum bor man bekvämt i en 120 cm bred säng, LED-TV, dusch/wc. Tillgång till gemensam terrass och vallabod. Rök- och djurfritt boende.